Over Globalicious

Globalicious Magazine is er voor alle zelfbewuste vrouwen over de hele wereld. Het verbindt, troost, amuseert en zorgt voor een portie herkenning. Waar jij als vrouw ook bent, op deze plek kun je even thuiskomen met verhalen, anekdotes, nuttige informatie en leuke weetjes.

Globalicious wordt gemaakt door acht Nederlandse vrouwen vanuit de hele wereld. We staan alle acht zelfbewust in het leven en hebben de nodige ervaring op het gebied van leven in het buitenland. We bundelen onze krachten om jou een online plek te bieden waar je een stukje thuis kunt vinden. Op Globalicious vind je verhalen en blogs over alles wat met het leven in het buitenland te maken heeft: wonen, werk, emigreren, gezondheid, etc.

Bij ons op Globalicious vind je inspiratie, gezelligheid en informatie. Maar ook kun je hier je vragen stellen en je ei kwijt. Praat mee en laat een reactie achter op het artikel waar jij enthousiast van wordt of meer over wilt weten. Of mail ons via het contactformulier als je vragen hebt.

GLOBALICIOUS: VOEL JE THUIS WAAR OOK TER WERELD