Home Psychologie VLOG: Verander je leven in 5 seconden
Verbeter je leven in 5 seconden

VLOG: Verander je leven in 5 seconden

door Marielle

Marielle Evertsz vertelt in deze inspirerende vlog hoe ook jij je leven kunt veranderen!

Meer inspiratie!

6 reacties

Avatar
Petra 7 december 2017 - 10 h 03 min

Wow, Mariëlle, dat klinkt heel goed en simpel. Ik herken alles wat je zegt. Vooral de momenten dat je niet in beweging komt en gaat nadenken. Ik ga de 5 seconde rule vandaag uitproberen als experiment. Dank je voor de inspirerende vlog!

Reply
Avatar
Marielle 7 december 2017 - 15 h 36 min

Kijk, dat maakt me nou blij Petra! Ben zo benieuwd hoe het zal gaan met je experiment. Het zal echt niet altijd werken, maar blijf het gewoon toepassen en je zult merken dat het dan steeds gemakkelijker wordt. Niet denken, maar doen. En je zult merken dat als je eenmaal in actie komt, dat je blijft gaan. Veel succes 54321Go!

Reply
Avatar
Anne Toussaint 11 december 2017 - 7 h 59 min

Hai Marielle, dank je voor de inspirerende vlog! Ik ga het boek lezen en proberen deze 5 seconds rule toe te passen. Ben erg bezig met het vinden van mijn pad, met wat ik echt wil en waar mijn passie ligt. Ik denk dat ik het gevonden heb, maar nu nog DOEN…!!

Reply
Avatar
Marielle 11 december 2017 - 21 h 09 min

Geweldig om te horen Anne! Dit is echt de ideale manier om in actie te komen. Mel Robbins heeft ook veel inspirerende talks over het vinden van je passie. Check haar website of youtube kanaal. Maar ondertussen kun je vandaag al iets doen om je passie te volgen (zelfs als het een klein stapje is) Dus: niet meer twijfelen, maar 54321 en doen. Heel veel succes. Hou me op de hoogte!

Reply
Avatar
Aimee 10 januari 2018 - 10 h 09 min

Hi Marielle, heel interessant VLOG! Ik pas de 5 seconden regel nu regelmatig toe en ik vind het echt heel goed werken! Ik kom veel meer in actie, krijg ook veel meer gedaan en voel me er goed door.

Reply
Avatar
Marielle 10 januari 2018 - 13 h 09 min

O dat maakt me blij Aimee! Ik vind het ook echt een supertool!

Reply

Leuk, laat een reactie achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll Up